Logo AKFAL
AL

News

None

Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë merr pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive 2024 - “Work & Study”

Në datën 3 - 4 Prill, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë, nga ora 11:00 deri në orën 20:00, zhvillohet Panairi i Punës dhe Aftësive 2024 - “Work & Study”, ku Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë është pjesëmarrëse.

Ky panair u organizua nga Ministria e Arsimit dhe Sportit,Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit së bashku me Dhomën e Tregëtisë dhe Industrisë Tiranë,dhe AKPA ku morrën pjesë 70 biznese, 30 Universitete dhe Agjenci e Institucione Arsimore.