Logo AKFAL
AL

News

None

Informim rreth Mbështetjes Financiare Studentore

April 26, 2024

Read More →
None

Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë merr pjesë në Panairin e Punës dhe Aftësive 2024 - “Work & Study”

April 3, 2024

Read More →
None

Lista renditëse sipas kritereve të përcaktuara në VKM nr. 440, datë 19.07.2023, me studentët aplikues të kredisë studentore për vitin akademik 2023-2024

March 29, 2024

Read More →
None

VLERËSONI MUNDËSINË! APLIKO TANI PËR KREDI STUDENTORE!

March 4, 2024

Read More →
None

NJOFTIM PËR APLIKIMIN E STUDENTËVE TË INTERESUAR, PËR TË PËRFITUAR NGA SKEMA E KREDITIMIT STUDENTOR

Feb. 15, 2024

Read More →
None

NJOFTIM Nr. 4/4, datë 16.1.2024 PËR SHPALLJEN E RENDITJES SË OFERTAVE TË PARAQITURA NGA BANKAT E NIVELIT TË DYTË, NË KUADËR TË PROCESIT TË KREDISË STUDENTORE DHE SHPALLJEN E BANKËS FITUESE TË KËTIJ PROCESI, PËR VITIN AKADEMIK 2023–2024

Jan. 24, 2024

Read More →
None

Mbi përfundimin e procesit të aplikimit të studentëve, pranë AKFAL, për përfitimin e mbështetjes financiare, për vitin akademik 2023-2024

Jan. 9, 2024

Read More →
None

Dyfishimi i Financimit nga Buxheti i Shtetit për Vitin Akademik 2023-2024

Dec. 26, 2023

Read More →
None

Takim me Bankat e Nivelit të Dytë për garantimin e skemës së kredisë studentore

Dec. 7, 2023

Read More →
None

Njoftim për Bankat e Nivelit të Dytë, për të paraqitur oferta për normën e interesit të kredisë studentore.

Nov. 20, 2023

Read More →
None

Njoftim publik - Për paraqitjen e aplikimeve për të përfituar mbështetje financiare, nga studentet e regjistruar.

Nov. 20, 2023

Read More →
None

Takim me Ministren e Arsimit, Znj. Ogerta Manastirliu

Oct. 3, 2023

Read More →
None

Fjala e Ministres Evis Kushi pas Mbledhjes së Qeverisë

July 19, 2023

Read More →
None

Nis funksionimin “Agjencia Kombëtare e Financimit të Arsimit të Lartë” (AKFAL), Ministrja Kushi prezanton drejtuesin…

Aug. 24, 2022

Read More →