Logo AKFAL
AL

News

VLERËSONI MUNDËSINË! APLIKO TANI PËR KREDI STUDENTORE!

Të dashur studentë,

Afati i fundit për kredinë studentore është deri në 15 Mars.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e Kredisë Studentore mund të aplikoni në portalin tonë https://form.akfal.gov.al/  dhe më pas mos harroni të sillni fizikisht pranë AKFAL dokumentet që kërkohen.

Nëse keni probleme me aplikimin nga telefoni për përzgjedhjen e fushave të caktuara, ju lutem të aplikoni nga kompjuter apo laptop, ose mund të aplikoni në sistem me suportin e stafit të AKFAL në momentin e dorëzimit të dokumentacionit fizikisht.

Ju mirëpresim !